F1manager 2007 is open!

We hebben er wat langer op moeten wachten, maar eindelijk is het dan zover: de F1manager van FOK!sport voor 2007 is open! Vanaf nu kan ook jij weer je ideale Formule 1-team samenstellen en meestrijden voor de eindwinst.

Om mee te kunnen doen, is het noodzakelijk dat je een gebruikersnaam hebt geregistreerd bij FOK! en bent ingelogd. Dan kun je via deze link je inschrijven voor de F1manager en je team gaan samenstellen. Dit samenstellen kan tot zaterdagmorgen 17 maart 00:01u. Tot die tijd zijn ook wissels in je team nog gratis. Na dat tijdstip ga je de gebruikelijke transferkosten betalen voor wissels.

Er zijn een paar wijzigingen doorgevoerd in het spel. Omdat in de echte Formule 1 nog maar één bandenleverancier aanwezig is, hebben we de keuze en de punten voor de banden integraal uit het spelsysteem gehaald. Daarom zijn alle elementen in het spel een tikje duurder geworden dan vorig jaar, maar leveren bijna alle elementen wel meer punten op. Daarnaast hebben we het diskwalificatiesysteem wat uitgespit en verduidelijkt.

Heb je nog vragen over het spel? Kijk dan eens in de FAQ. Mocht je er dan nog niet uitkomen, kun je ons bereiken via de feedbackoptie. Namens de hele crew van FOK!sport bedanken we jullie voor jullie geduld en wensen we jullie heel veel plezier in de F1manager van 2007!

Submitter:  Bron: FOK!sport