Cole gepasseerd door Wenger

Arsené Wenger heeft Ashley Cole niet opgenomen in de Arsenal-selectie. Dit ondanks eerdere verklaringen van Cole dat hij wel beschikbaar was voor Arsenal. De verdediger wordt in verband gebracht met een overgang naar Chelsea maar concreet is er nog niets rond.

Aanstaande zaterdag zullen The Gunners hun eerste competitiewedstrijd spelen in het nieuwe Emirates Stadium. De verdediger van Arsenal zal dan niet van de partij zijn. Al lange tijd liggen Wenger, Cole en Chelsea met elkaar in de clinch. Cole zou gesprekken hebben gehad met de club van José Mourinho zonder dat zijn huidige werkgever hiervan op de hoogte was. Tot op heden is Cole echter nog steeds niet als nieuwe aankoop gepresenteerd op Stamford Bridge.

De Franse coach verklaarde dat er altijd een mogelijkheid is dat de 25-jarige verdediger vertrekt: ”Hij heeft toestemming om ergens anders te spelen maar mocht die mogelijkheid er niet zijn dan blijft hij bij ons.”

Cole zelf vind het jammer dat hij niet speelt tijdens de seizoensopening maar zegt geen problemen met de club te hebben. “Ik heb geen problemen met de fans en ook niet met de trainer. Zij hebben me altijd gesteund”, aldus de Engelsman.


Cole gepasseerd voor de seizoensopening