Interesse HSV voor Michael Jansen

Naast Ajax is ook het Duitse Hamburger HSV geïnteresseerd in Vitesse-speler Michael Jansen. De club uit de Bundesliga bekeek de verdediger van de Arnhemse club inmiddels drie maal, trainer Thomas Doll en sportdirecteur Dietmar Beiersdorfer waren aanwezig bij de wedstrijden van Vitesse tegen Roda JC, NEC en afgelopen zaterdag tegen FC Twente.

De Duitse club zoekt voor het nieuwe seizoen naar een linkerverdediger, en Jansen is een van de spelers die voor die positie wordt gevolgd. Jansen heeft nog een contract in Arnhem tot medio 2006, en Vitesse heeft al eerder gezegd dat ze het contract met de 20-jarige voetballer graag willen verlengen.

"Ik vind het altijd mooi als zulke ploegen voor me op de tribune zitten. Het streelt me. Ik heb niets tegen Duitsland. Het Duitse voetbal zit altijd vol strijd, het lijkt op het voetbal in Engeland. Dat ligt me wel. Binnenkort heb ik een gesprek met mijn zaakwaarnemer. Dan hoor ik wel wat de gesprekken tussen hem en Vitesse tot dusver hebben opgeleverd. Mijn eerste insteek is nog altijd dat ik hoop dat we er met Vitesse uit zullen komen," aldus Jansen, die zowel inzetbaar is als linker centrale verdediger en linksback.