Geen M. Schumacher alstublieft

Na de vijf overweldige overwinnigen van Michael Schumacher is voor velen de spanning in de Formule 1 tot het vriespunt gedaald. Zelfs de Duitse pers is de wanhoop nabij. Het zal toch niet waar zijn dat Michael Schumacher volgende race weer wint?

"Je kan in ieder geval de races iets spannender maken, op dit moment is de start nog het enige interessante aan een Grand Prix", is het open verzoek van de krant aan de Duitse kampioen. Dit is één van de vele smeekbedes van de Duitse krant Bild.

Vele Formule 1 fans haken af omdat zij een herhaling van de seizoenen 2001 en 2002 verwachten en hopen volgend seizoen op een wisseling van de wacht van de nummer één van Ferrari. Echter Michael Schumacher heeft al vaak te kennen gegeven door te willen gaan totdat hij het tempo niet meer kan bijbenen. Het valt te betwijfelen of dat punt zeer nabij is gezien de nog altijd uitstekende staat van dienst van Michael Schumacher.

Volgens Bild is Michael Schumacher een klasse apart en zal dit seizoen hem niets in de weg liggen. "Zelfs met een gebroken uitlaat laat hij de concurrentie kansloos".