Michael Schumacher nog vol vertrouwen

Hoewel het seizoen voor Michael schumacher tot nu toe slecht verloopt is de Duitser nog vol vertrouwen.

Wereldkampioen Michael Schumacher denkt dat de chaotisch verlopen Grand Prix van Brazlilië, waarin Ferrari voor de eerste keer sinds de race op de Nurburgring in 1999 buiten de punten reed, het einde van een slechte start van dit seizoen zal markeren. De Duitser reed zelf voor het eerst sinds de race op Hockenheim in juli 2001 de wedstrijd niet uit.

Schumacher stond dit jaar nog geen enkele maal op het podium. Vorig jaar won hij een record van elf races. Maar de coureur blijft vol vertrouwen en denkt dat de Grand Prix van San Marino, die op 20 april zal worden verreden, het keerpunt zal zijn.

"Ik was aan het aquaplainen, en in die situatie ben je niet meer dan een passagier in je wagen," zo verklaarde de Duitser zijn uitvallen. "Maar het gat naar de huidige leider in het klassement is niet zo groot, en omdat er nog 13 races zijn te gaan is er geen reden tot paniek."