PS3 wellicht een leuk en betaalbaar kerstcadeau?

Uit een bron is onlangs voortgekomen dat Sony voor de kerstdagen de prijs van de PlayStation 3 zal gaan verlagen. Deze prijsverlaging zal dan het 80GB-model betreffen en daarnaast wordt er ook nog eens een 40GB-model geïntroduceerd. Als Sony deze plannen doorzet dan zal de PS3 wellicht een leuk en betaalbaar kerstcadeau voor velen gaan worden aangezien het 80GB-model van 599 dollar naar 499 dollar zal gaan. Het 40 GB-model zal zo'n 399 dollar gaan kosten en kan zo prima de strijd aan gaan met de Xbox360 die ongeveer in hetzelfde schuitje zit qua prijs.

Ook staat Sony er om bekend om meestal een starterspack te vormen van hun console inclusief een game, of twee games. Er gaan nu geruchten dat Sony van plan is om een moviepack te maken. Dit houdt in dat je de PS3 krijgt inclusief Spider-Man 3 op Blu-ray. Welke versie deze film erbij krijgt is nog niet bekend.

Sony houdt maar niet op met marketing. Ook besteden ze nog de aandacht aan de PS2 die aan het einde van het jaar nog zo'n 99 dollar zal gaan opleveren. Nog een prijsverlaging dus voor deze console.

Vooralsnog komt dit nieuws uit een bron en is het nog niet helemaal zeker of de plannen doorgezet worden door Sony. Wellicht komen ze daar binnenkort voor uit op de Tokyo Game Show.