Brad Pitt wil niet trouwen

Angelina Jolie wil niets liever dan trouwen met haar liefde Brad Pitt, maar deze zou er nog niet aan willen. De acteur zou zelfs een huwelijksaanzoek van de mooie actrice hebben afgewezen. Reden: Pitt wil eerst relatietherapie.

Volgens een vriend van het stel had Angelina voorgesteld om een kersthuwelijk te plannen, maar Brad zag hier absoluut niets in. Volgens de acteur is een huwelijk op dit moment iets te veel stress en zijn er problemen die eerst opgelost moeten worden. Angelina begon toen in te praten op het schuldgevoel van haar geliefde, door te zeggen dat de kinderen graag zouden willen dat ze gingen trouwen.

Kinderen zijn een belangrijk onderwerp voor de acteur, aangezien hij volgens de bron de drijvende kracht is achter het snel groeiende kroost van het gezinnetje Jolie-Pitt. Angelina heeft hem weten te raken door te laten weten dat zij geen kinderen meer wil, geadopteerd of biologisch, totdat er een trouwring aan haar vinger prijkt. Vervelend, want naar verluidt was het stel juist hard bezig om opnieuw zwanger te worden. Zo zou Jolie vruchtbaarheidsbehandelingen ondergaan om de kans op een nieuwe tweeling te vergroten.

 


Brad Pitt wil niet trouwen  (foto: DAG)