Nichtje Britney Spears doet boekje open

Tja, je kon er natuurlijk op wachten dat na een lange tijd van alleen maar positief nieuws over Britney Spears iemand er een keer genoeg van had. Dat dat dan uit de directe familiekring van Spears komt, verwacht je weer niet. Het nichtje van Spears, Ali Sims, heeft namelijk een boekje open gedaan over het leven van Spears de afgelopen tijd, over haar beweegredenen en over haar comeback. En niet alles was even positief. Toch blijft ze het wel opnemen voor haar nichtje en is ze boos op de media en de mensen die Spears constant hebben veroordeeld.

Sims was een van de mensen die door Jamie Spears, de vader van Britney, uit Spears' leven werden verbannen nadat hij de controle over de financiën van zijn dochter had overgenomen in februari. Hoewel Sims zegt geen wrok te koesteren, doet die beslissing haar nog wel steeds pijn. Zo zegt ze: "Jamie had een zondebok nodig en dat ben ik uiteindelijk geworden. Het is alleen jammer dat Britney zonder mijn steun in een psychotische episode terecht kwam, ik vond het verschrikkelijk dat ik er niet voor haar kon zijn in haar scheiding, met haar kinderen, voor haar concerten. Maar het was nou eenmaal niet mijn beslissing."

Ze vervolgt: "Ik hoor mensen praten over hoe bijzonder ze het vinden dat Britney een magische ommekeer in haar leven heeft gegooid, dat het zo onnatuurlijk snel is gegaan. Dat is het natuurlijk niet, want dat kan helemaal niet. Tuurlijk is ze op de goede weg, maar ik denk dat ze echt nog niet klaar is om meteen weer te gaan touren. Ik ben enorm bang dat ze binnenkort weer terugvalt naar die rare dingen. Ik weet overigens waarom ze die heeft gedaan, maar ik mag en wil ze niet zeggen. Het enige wat ik erop kan zeggen is dat ze er een goede reden voor had, hoe raar dat ook kan klinken met de dingen die ze deed." Aldus het nichtje van Spears.


Nichtje Britney Spears doet boekje open  (foto: DAG)