Vriend van Grease-ster mogelijk gezien

Icoon OpmerkelijkDe vermiste vriend van Grease-ster Olivia Newton-John leeft waarschijnlijk en zou in Mexico zijn. Dit meldt de Australische krant Daily Telegraph.

De 48-jarige Patrick McDermott was negen jaar de vriend van Newton John en verdween augustus vorig jaar spoorloos. Hij zou overboord zijn gevallen van de vissersboot Freedom toen deze een nachtelijke trip maakte van San Pedro naar Los Angeles.

Volgens verschillende ooggetuigen is hij echter de afgelopen drie maanden gezien op het Baja schiereiland. Een van de getuigenissen is van 26 mei dit jaar. Hij scheen te zijn gezien in een bar van het vakantie resort van Caba San Lucas.

Volgens de krant wordt er gespeculeerd dat hij probeerde zijn dood in scene te zetten aangezien hij nogal wat schulden had en achterstand had opgelopen met alimentatie betalingen. Hij heeft een zoon uit een vorig huwelijk.

Volgens de krant heeft de boot naar nu bekend is geworden een tussenstop gemaakt om brandstof in te slaan. McDermott zou bij die gelegenheid van boord kunnen zijn gestapt.

Olivia Newton-John en Patrick McDermott
Patrick McDermott en Olivia Newton-John


Met dank aan Nood-kloon en Substitute voor de submit en herschrijven.