Fans willen scheiding Britney en Kevin

Divorce Kevin T-shirtFans van Britney Spears dringen aan op een spoedige scheiding van de zangeres en haar eega, danser Kevin Federline. "Als je het gehad hebt met Britney en Kevin als dramatisch stel, teken dan de 'K-Fed Up' petitie", staat te lezen op de site DivorceKevin.com. Onlangs kwamen er berichten in de media dat het paar relatieproblemen heeft.

Sinds de geboorte van zoontje Sean Preston, bijna drie maanden geleden, zou Federline weinig anders doen dan feesten. Het gedrag van de danser was zelfs aanleiding voor de zangeres om hem voorlopig de deur te wijzen. Toen La Spears ook nog de auto van haar echtgenoot liet wegslepen leverde dat veel speculaties over de houdbaarheid van het huwelijk op. Het stel trouwde in 2004.

De website wil Britney met liefde een bemoedigend zetje in de rug geven. "Help Britney om Kevin van haarzelf en haar portemonnee vandaan te houden", valt er te lezen. Op DivorceKevin.com kan onder andere een gokje worden gewaagd op de datum dat de scheiding wordt uitgesproken.

Britney, voor en na Kevin