Ondanks beveiliging toch indringers in het Huis

Dit weekend waren er indringers in het Huis van Big Brother, maar natuurlijk laat de Grote Toezichthouder en Regelmaker dat liever niet naar buiten komen...
Margriet zegt : wat een nachtmerrie he. Ze hebben het over studenten en dichtbij komen en dat ze dingen riepen over Mus, Margriet, Stefan enz. Margriet vond het heel eng allemaal en vind het raar dat er niet over gesproken mag worden. Jeanette komt uit bed heeft het over : wat is dat allemaal 3 mannen, camera's kapot wat is er in godsnaam gebeurd.
Arthur probeert iedereen het zwijgen op te leggen.

Bron: FOK!forum
Censuur!! Tenminste dat is altijd leuk om te roepen. Maar als we gaan kijken op de officiële site van het programma dan zien we inderdaad helemaal niets staan over het incident. Als je tijdens het streamen had opgelet had je gezien dat de beelden werden uitgezet. Echter... het geluid bleef aan, en de streamers van het FOK!forum hebben dat geluid opgevangen.

Meneer Draak vertelt in deze post een verhaaltje van alle feiten op een rij. De kern is in ieder geval dat 3 mensen door te weinig beveiliging konden komen, geen schade hebben aangericht en dat de bewoners er met geen woord meer over mogen reppen.

Big Brother doet dus weer ouderwets aan censuur richting de buitenwereld.