Internetspel I-Search van start

Marijn had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Drie studenten van de Hogeschool Windesheim in Zwolle lanceren vandaag I-Search: een interactief spel op internet. Het spel gaat over Ise, een 1e jaars studente die in een angstige situatie verzeild raakt. Ise leeft voortdurend tussen twee dreigingen. Deelnemers kunnen Ise helpen door minimaal 1x per week een vraag te beantwoorden of een opdracht uit te voeren.

Bij het beantwoorden van de vragen staan spel-, puzzel-, denkvaardigheid, creativiteit en nieuwsgierigheid centraal. Deelnemers krijgen de opdrachten per e-mail of SMS en kunnen hierdoor voortdurend worden verrast.

Het spel is uniek, omdat het niet commercieel is en zich richt op een groot publiek. Door middel van e-mail en sms worden de deelnemers op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen in het spel. Op het gebied van SMS wordt hiervoor samengewerkt met de mobiele portal Vizzavi.

Natuurlijk zijn er ook prijzen te winnen met I-Search. Deze blijven echter tot het laatste moment geheim, net zoals de start- en einddatum van het spel.

Gratis registreren als deelnemer kan op de website van I-Search