Veronica en The Box bijna rond

De onderhandelingen tussen de Vereniging Veronica en muziekzender The Box lopen zo langzamerhand ten einde. De deal tussen de twee partijen, die inhoudt dat Veronica niet alleen voor invulling van het station gaat zorgen maar ook volledige eigenaar van het station wordt, is bijna rond. De Vereniging Veronica had al eerder aangekondigd vanaf april weer op tv te willen uitzenden.

The Box is momenteel eigendom van Quote Media's Maarten van den Biggelaar en het Amerikaanse Liberty Digital. Van den Biggelaar: 'Ik verwacht dat we er een dezer dagen uitkomen.' The Box is zo hoopvol, dat wordt verwacht dat de deal deze week gesloten wordt.

Veronica-voorzitter Willem van der Meer de Walcheren: 'Ik heb twee weken geleden laten weten zo'n beetje rond dit moment uitsluitsel te willen hebben over The Box.' Hoe het hernieuwde Veronica er straks uit gaat zien is nog onduidelijk. De plannen zijn in eerste instantie dat het station overdag gewoon een clipzender blijft, en dat Veronica de avondprogrammering zal vullen.

Met dank aan NewBeatle voor het melden van dit bericht.