Mariah Carey's zus was hoer voor Mariah

Mariah Carey zou voor haar carrière vrezen nu haar acht jaar oudere zus bezig is met een nogal opzienbarend boek over de super-ster.

In dit boek zou Alison weinig heel laten van haar door velen zo bewonderde zus. Zo zou onder meer beschreven worden hoe, terwijl Mariah nog knokte voor de grote doorbraak, haar zuster Alison haar geld gaf voor dure kleding en mooie huurauto's. Dit geld verdiende Alison met prostitutie. Ook zou Mariah een relatie hebben gehad met een beruchte drugshandelaar. Op haar vijfde zou Mariah door een schoolarts seksueel misbruikt zijn en ook een familielid zou zich aan haar hebben vergrepen.

De rechten van het boek zijn op het ogenblik in het bezit van het Amerikaanse weekblad The Star, dat als enige een synopsis van het script in bezit heeft. In het manuscript, aldus insiders, wordt ook beschreven dat Alison zó jaloers was op de roem van haar zuster, dat zij het ouderlijk huis als een soort wraak in brand stak.

Ook een broer van Alison en Mariah, Morgan, zou grote problemen hebben veroorzaakt in Mariah's jeugd.
Buiten een lichamelijk handicap was het vooral psychisch niet helemaal ok met de jongen.
Hij zou zelfs hebben geprobeerd beide zusters te vermoorden.

Mariah Carey zou haar zus hebben geprobeerd om te kopen om publicatie te voorkomen, maar Alison wil daar niets van weten. Het motief van Alison om dit boek te publiceren is onbekend. Ze heeft AIDS en wil elke minuut die ze nog te leven heeft met haar zoontje doorbrengen.
Mariah Carey ontkent overigens alles.

Niet zo verwonderlijk, want 'The Star' die een zogenaamde synopsis heeft, staat bekend als een van de grootste roddel en onzinbladen van Amerika.