Tong in de ban van de verkiezingen # 1

Ik hoop dat NSC de verkiezingen gaat winnen. Een partij zonder programma en oplossingen. Met straks 30 incapabele, onervaren opportunisten onder leiding van een overspannen demagoog. Die twee weken voor de verkiezingen nog niet weet of ie Minister President wil worden. Hij moet immers ook aan z'n huishoudelijke taken voldoen.

Het landelijke huishoudboekje komt straks in handen van de nummer twee op hun lijst. Nicolien van Vroonhoven. Een radio-presentatrice die de afgelopen 5 jaar in Australië woonde. Zich in dienst stelde van haar carrière makende man en haar 5 kinderen. Kan een goeroe dieper in de buidel tasten op zoek naar een gemiddelde ex-CDAer?

Na Thiery en Caroline, mag het Nederlandse onderbuik gevoel weer kiezen voor een oprisping tegen buikpijn van het lachen. Het is alsof ze een vals zingend, onbekend duo, zonder live ervaring namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival sturen, of de leiding van Ajax in handen van een Duitse scout en Nederlandse ex-hockeycoach leggen. Oh wacht.

tong80