Famke Louise is zwanger

Famke Louise, begenadigd zangeres en corona-expert, is zwanger. Zo liet zij woensdag op haar eigen Instagram laten weten.

"Hé kleine, wij houden nu al ontzettend veel van jou", is te lezen voor haar één miljoen volgers. "Wij kunnen niet wachten om je vast te houden." Denzel Slager is de gelukkige vader. Slager kennen we natuurlijk van.

In de video zegt Louise verder dat ze van Slager houdt. Slager zegt dan ook hetzelfde op zijn Instagram. Ook geeft hij aan blij te zijn met het kind. "Ik kan mij nu al geen leven meer voorstellen zonder jou. De liefde die ik door mijn lichaam voel stromen is onbeschrijfelijk", zo klinkt het enthousiast.

Genderneutraal
Het kind wordt genderneutraal opgevoed. "Je weet van tevoren niet waar onze kleine op zal vallen dus we willen daar van te voren geen kleurkeuze aan verbinden", aldus het helder licht. Zo te horen zijn de extra hersencellen in haar lijf dus van harte welkom.

Dokter Gommie heeft nog niet gereageerd, maar het ligt in de lijn der verwachting dat ook hij zijn collega alle geluk zal toewensen.