Apps van de Maand

4. DeeMe

DeeMeDeeMe is een chat-app die zich focust op foto's en video's. Je maakt een foto of video en vervolgens kun je er tekst overheen zetten in verschillende lettertypen, ook zijn er veel pictogrammen om het nog leuker te maken. Als je klaar bent, stuur je de foto of video naar je vriend(en). 

Je kunt je recente gesprekken makkelijk zien in je inbox, en wanneer je op een van je contacten klikt, zie je in een rasterweergave alle foto's die naar elkaar gestuurd zijn. Je hoeft niet altijd een foto terug te sturen wanneer je een gesprek met iemand hebt, je kunt namelijk ook reageren onder foto's.

Vrienden die de app ook hebben, kun je makkelijk vinden door je account te verbinden met Facebook of je telefooncontacten, maar je kunt ze ook toevoegen als je de gebruikersnaam weet. Omdat de app nog vrij nieuw is, is de kans klein dat veel vrienden van je de app al hebben. Zo heb ik de app getest, maar geen van mijn vrienden op Facebook noch mijn contacten hebben de app. Hopelijk krijgt deze app meer bekendheid zodat er meer gebruikers komen, want leuk is de app wel.

DeeMe is beschikbaar voor iOS en Android.