10 Zomerfilms Die Je Moet Zien


Releasedatum: 19 augustus 2010
Genre: Actie
Regisseur: Sylvester Stallone, bekend van Rocky en Rambo, is naast acteur ook regisseur. Sylvester regisseerde ook Rocky II, III en IV. Opvallend is dat hij ook de hoofdrol speelde, Rocky Balboa. Tijdens de opnames van The Expendables brak hij zijn nek en is er een metalen plaat in zijn nek geplaatst. Hij brak zijn nek tijdens een scène met profworstelaar Steve Austin.
Acteurs: Sylvester Stallone, Jason Statham (Death Race), Jet Li (The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor), Bruce Willis (Die Hard), Mickey Rourke (The Wrestler) en Arnold Schwarzenegger (Terminator).
Plot: Enkele huursoldaten (The Expendables) trekken in dienst van de Amerikaanse CIA naar de Zuid-Amerikaanse republiek Corza. Daar gaan ze de strijd aan met General Garza, een meedogenloze dictator. De huursoldaten komen er al snel achter dat de missie anders is dan van tevoren verwacht werd. Ze komen vast te zitten in een spel van bedrog, terwijl ze merken dat er een bedrieger in hun midden zit.
Extra info: De film is nog niet eens uit, maar er wordt nu al gesproken over twee vervolgen. Deze vervolgen worden gebaseerd op de huursoldaten die The Expendables overleven. Sylvester bevestigde dat hij een vijfde Rambo heeft geschrapt om een vervolg op The Expendables te maken.
Waarom moet je deze zien?: Dat hoef ik niet eens uit te leggen. Stallone, Statham, Li, Willis, Rourke en Schwarzenegger! In één film! Wat een droomcast. Er wordt nu ook al gesproken over twee vervolgen, dus dan moet de film wel goed zijn.