E3 pre-special

Microsoft heeft natuurlijk vorig jaar al de Xbox 360 gepresenteerd, maar dit jaar zal Microsoft zich voornamelijk concentreren op de tweede generatie 360-games, er zal echter ook nieuwe hardware getoond worden zoals de camera voor de Xbox 360.

<\/center>

De game waar bijna iedere Xbox 360-bezitter (of Xbox-bezitter) naar uitkijkt is Halo 3. Er gaan sterke geruchten dat Microsoft een 2-minuten durend filmpje zal tonen van Halo 3 en misschien dat er nog een aantal feitjes bekend gemaakt worden. Wel is bekend dat Microsoft Bungie alle tijd heeft gegeven en dat het dus misschien wel even kan duren voordat Halo 3 echt uitkomt, maar wat info en beelden zijn natuurlijk erg welkom.


Gears of War en Testdrive: Unlimited<\/center>

Een andere grote titel van Microsoft is Gears of War en dit spel zal natuurlijk aanwezig zijn op de E3 . Zeer waarschijnlijk is dit spel ook speelbaar aangezien hij eind dit jaar in de winkels moet liggen. Andere titels die zeker ook aandacht zullen krijgen zijn: Huxley, Test Drive Unlimited, Too Human, Blue Dragon, Mass Effect, ChromeHounds, Viva Pinata,Forza 2, Crackdown, Lost Odyssey, FEAR, en Shadowrun. Alan Wake, een titel die hoogstwaarschijnlijk Xbox 360 exclusief zal worden zal helaas niet aanwezig zijn deze E3. Er zullen vast nog meer games getoond worden, maar dit zijn de grootste games die binnenkort zullen uitkomen op de Xbox 360. Natuurlijk zullen er ook nieuwe games aangekondigd worden, maar daar weten we nu uiteraard nog niks over.

Naast alle games zal Microsoft ook de camera presenteren voor de Xbox 360 en misschien zal de externe HD-player ook zijn opwachting maken. Ook zullen er veranderingen aangekondigd worden voor Xbox Live, maar wat deze zullen zijn is niet precies bekend. Volgens de geruchten komt er een nieuwe interface voor het dashboard, meer servers, extra content in de vorm van films, etc.


Peter Moore<\/center>

Zoals je kunt lezen is Microsoft veel van plan en zullen er vooral heel veel games getoond worden. Er gaan heel veel geruchten over eventuele nieuwe games, uitbreidingen voor Xbox Live en andere mooie dingen. Deze week zullen we erachter komen welke geruchten waar zijn en wat Microsoft ons allemaal zal brengen in de toekomst. Om de mensen die niet op de E3 aanwezig zijn van dienst te zijn, zal Microsoft veel extra content op de Marketplace zetten.