Halo 3 toernooi

Halo 3 is alweer een tijdje uit en jullie hebben dus flink kunnen oefenen. Daarom is het nu tijd voor een FOK!games toernooi met Halo 3 in de hoofdrol. Jullie kunnen nu dus bewijzen dat je de beste bent in Halo 3 en daarmee kun je ook nog eens een leuk prijsje winnen. De top drie krijgt namelijk de mogelijkheid om zelf een skin in te stellen op FOK!games.

De opzet

Het toernooi wordt in één avond gespeeld. Er zijn meerdere voorrondes en uiteindelijk gewoon 1 finale met daarin acht mensen (en de host). Er zullen twee voorrondes zijn, en het aantal personen in elke rond hangt af van de hoeveelheid inschrijving.

Er kunnen dus maximaal 30 mensen meedoen, omdat er in elke ronde vijftien spelers bij passen. De eerste eerste ronde wordt gespeeld op vrijdag 30 november om 20:00 uur. De beste vier personen (die de meeste kills gemaakt hebben) zullen doorgaan naar de finale. De andere eerste ronde wordt om 20:45 gespeeld en ook hiervan gaan de beste vier door naar de finale. Deze finale is vervolgens om 21:45 en hier zal een top drie uitrollen.

Er zal normale slayer gespeeld worden (niet in teams dus) en zodra iemand 25 kills haalt is de game afgelopen. In elke ronde zullen er twee games gespeeld worden: Valhalla en Sandtrap. Deze maps zijn geschikt voor 16 personen, welke dus nodig zijn voor de eerste ronde. Alle kills zullen bij elkaar opgeteld worden, en de beste vier van elke ronde gaan naar de finale. In de finale zullen er drie games gespeeld worden: Last Resort, Guardian en Construct. Ook hier worden de punten opgeteld om tot een top drie te komen.

Ik zal zelf als host fungeren en dus ook gewoon meedoen aan het spel. Maar ik tel echter niet mee in de ranking, waardoor iedereen evenveel kans maakt op de top drie.

Ik doe mee!

Wil je meedoen dan moet je mij (Kepler) een PM sturen met daarin je Xbox Live naam en ik zal je toevoegen als friend. Voor vrijdag 12:00 zal de indeling bekend gemaakt worden, waardoor je weet hoe laat je moet beginnen. Op dat moment zal ik je uit nodigen en zul je zo snel mogelijk in de game moeten zitten. We zullen vijf minuten wachten op iedereen; ben je er niet dan heb je pech en kun je niet meer mee doen.

De deadline voor de inschrijving ligt op donderdag 29 november 23:59 uur!

Veel plezier gewenst en alvast tot vrijdag!

Blaas je medeFOKkers op!