After E3-special 2006

Het is weer voorbij die goeie tijd: de E3 is toch echt afgelopen. Vorige week was een hele drukke week qua nieuwsberichten die vanaf de E3 kwamen. Eerst waren er vlak voor de E3 de presentaties van de drie grote console-fabrikanten (Sony, Nintendo en Microsoft). Pas op de woensdag ging de E3-beurs zelf van start en kwam het nieuws pas echt op gang.

Heleboel nieuwe games zijn aangekondigd, heel veel nieuwe trailers zijn beschikbaar gekomen en de algemene pers heeft voor het eerst kennis kunnen maken met de Nintendo Wii en de PlayStation 3. FOK!games was hierbij ook aanwezig en de komende tijd kun je hier nog een aantal artikelen over verwachten.

Omdat de hoeveelheid nieuws vorige week echt absurd hoog (meer dan 50 per dag) was hebben we een leuk overzichtje geschreven. Dit overzichtje laat de belangrijkste nieuwtjes zien per console, zodat jullie het allemaal nog eventjes rustig kunnen nalezen.

Volgend jaar begint de E3 op 16 mei en dat duurt nog maar iets minder dan een jaartje! Echter is de E3 natuurlijk niet de enige games-beurs; de Tokyo Game Show is in september en dit is de laatste grote kans voor Nintendo en Sony om hun nieuwste console te showen aan het publiek. Al het nieuws in de tussentijd kun je natuurlijk hier op FOK!games lezen.