FOK!ker van de week: Dark_Angelus

Hij is moderator van Pubers & Tienertalk, werd een aantal weken geleden nog geband wegens een doodsverwensing, en nu is hij FOK!ker van de week. Maak kennis met Dark_Angelus




FOK!

# Hoe zou je jezelf willen omschrijven?
- Ja, goede vraag eigenlijk. Vraag één en ik weet nu al niet meer wat ik moet zeggen. Dat gaat nog wat worden de komende paar brandende vragen die op mij worden afgevuurd. Ik ben iemand die koppig is, eigenwijs is, soms te meegaand is met de wereld om zich heen maar prima weet wanneer ik voor eigenbelang moet kiezen. Recht voor zijn of haar raap en een genieter van het leven met zijn ups en downs. Nou nu heb ik alle doorsnee punten wel gehad denk? Ohja, ik ben natuurlijk ook reuze spontaan en sociaal ingesteld.

# Hoe ben je ooit op FOK! gekomen?
- Dat die vraag aan iedereen gesteld moet worden. Ik heb eigenlijk geen idee meer. Ik kan me wel herinneren dat ik een jaartje of 2 wat gelurkt had en vervolgens maar een account ging aanmaken, daarna was het snel gebeurd met mijn sociale leven, dagelijkse bezigheden, vrienden, etc. etc.
Waarschijnlijk via google op iets gezocht waar FOK! Als belangrijkste uit de bus kwam.

# Wat is je favoriete stukje van FOK! en waarom?
- Ik mag graag lurken in GC & ONZ. Deze subs vanwege hun diversiteit en het diverse publiek wat daar gevonden kan worden. Ik heb geregeld met tranen in mijn ogen gezeten van het lachen om diverse ONZ topics, al is dat niveau om te huilen laatste tijd. GC, ach je hoeft niet alles te beargumenteren toch? Tevens ben ik vervend muziekliefhebber en ben ik dus ook veel in MUZ te vinden om een beetje mee te ouwehoeren met festival en andere evenementen m.b.t. de muziekscène….

Zou ik toch haast PUB vergeten, ja PUB, daar waar velen users zijn begonnen of juist bewust hebben overgeslagen. Ik vind het een stukje van het forum waar je aardig kunt beginnen met FOK!ken, tussen vredelievende andere PUB’ers die je niet gelijk de grond in trappen als je op een draaimolen zit of dat je een park loopt te checken. Menig Maikuuul, Piovanner, en ander tuig heeft zijn sporen in PUB liggen waar ze nog braaf waren. En zie nu wat een rebelse lui dat zijn. Ja, PUB is een broeivijver voor succesvol tuig.

# Wat vindt je van de verschillende geluiden van users die vinden dat PUB wel kan worden opgedoekt omdat de onderwerpen ook in andere subfora kunnen worden besproken?
- Nou waardeloos natuurlijk, ze bekijken de diepere gronden niet die PUB heeft te bieden met de topics!

Daarnaast, Pubers reageren op een totaal andere manier als iemand die veel in WFL of NWS te vinden is. Zijn vaak explosiever en minder doordacht in reageren terwijl dat juist weer nieuw discussie materiaal oplevert. Helaas begint PUB een beetje het gehele forum over te nemen dus soms vallen dingen niet gelijk meer op. Maar zoals ik zei, het begint allemaal in PUB hoor. Wij hebben ze gewoon prima gevoed daar bij PUB dat ze nu volwaardig in ONZ kunnen PUB’eren.

PUB is gecreëerd om pubers een plaats te geven om hun onderwerpen te bespreken die hen bezighoud. Als er dan topics dubbel zijn, lekker boeiend.

# Een aantal weken geleden werd je geband vanwege een doodsverwensing. Hoe kijk je daar nu op terug?
- “ :’) “

Ach, het was een gevalletje: ‘kom laten we de moderator eens gaan pesten en we openen een FB topic. Het was nooit zijn bedoeling om er zo’n rel van te krijgen. Voor mij weer eens inzien dat je niet alle users kunt vertrouwen en de 2200 delen die er inmiddels van de Slowchat zijn zal er geregeld eens wat gekankerd worden of geziekt. Altijd netjes opgelost en dan krijg je dit opeens voor je kiezen. Het is gebeurd, het heeft voor genoeg ophef gezorgd en tijd om verder te gaan lijkt me.

# Stel, Danny trekt de stekker eruit. Wat zal je het meeste missen?
- Mijn dagelijkse bezoek aan het forum waar ik inmiddels mijn geliefde heb leren kennen, een handje vol nieuwe vrienden heb gemaakt en mijn reden waardoor ik geregeld naar Utrecht afreis om daar bij te staan bij de FOK!radio afleveringen. Zoals alles met het leven is het vervangbaar en ook voor FOK! Zal iets vervangends komen, maar het is goed zoals het is. Laat het maar zo.

# Welke users vind jij overgewaardeerd en waarom?
- Iedereen is op zijn eigen manier een internet’karikatuur’. Als iemand op internet een BG wilt zijn, moet hij dat lekker zelf weten. Ik kan wel roepen dat ik hem overgewaardeerd vind maar dat zal de persoon te niet doen. Iedereen moet lekker doen wat hij of zij wilt op het forum. Dat maakt FOK! Ook zo leuk om één te modden, twee te lezen en om er elke dag weer op terug te komen. Tuurlijk heb je wel users die je af en toe een nekschot wilt geven. Maar wie heeft dat niet.

Goh, wat een beschaafd antwoord.

# Wat vind jij het leukste topic wat ooit op FOK! is geopend?
- http://forum.fok.nl/topic/799114

Zo creatief. Maar goed, een willekeurige greep uit een ONZ topic. Er zijn er velen.

Buiten FOK!

# Wat doe je in het dagelijkse leven?
- Ik studeer, doe concerten, doe festivals, sponsor de NS minimaal 6 dagen in de week, ben druk bezig met een onderneming, maak mezelf actief voor studieverenigingen, bezoek films, en kook geregeld een goede studentenmaaltijd.

# Hobby's?
- Concerten & festivals bezoeken. Veel films zien, lekker door de stad lopen en dingen ontdekken die ik nog niet eerder gezien heb. Met de dames de winkels onveilig maken, het klinkt onwijs gay maar ik vermaak me er prima mee, en ik kan zeker mededelen dat er niets gay’s te bespeuren valt.

# Je bent een muziekfreak. Welk concerten, festivals, waar je nog niet bent geweest, staan zeker nog op je lijstje?
Ik wil zeker nog een keer naar ‘Iceland Airwaves’ & ‘Glastonbury’. De contacten zijn al gelegd om er naar toe te kunnen, nu moet het vooral met tijd nog goed komen en dan zal ik vanzelf een keer die kant op gaan. Ik ben nog jong dus er is nog een hoop te zien en ik ben al gezegend met hetgeen wat ik nu al gezien heb. Voor de mensen die trouwens ooit eens een geweldig festival willen bezoeken, vergeet alles, ga naar Roskilde.

# De vraag van Lynx666: Wat is het ergste wat je ooit iemand (bewust) aangedaan hebt? En had je er achteraf spijt van? Motiveer je antwoord.
- Waarschijnlijk vind ik het meest erge dat ik sommige personen in mijn leven niet de aandacht heb kunnen geven die zij verdiende. Mensen die mij gesteund hebben met wat dan ook in het leven en die ik daar genoeg credits heb aan kunnen geven. Tijd is hiervan één van de redenen. Zo lopen er mensen weg in je leven en uiteraard komen hiervoor ook weer nieuwe bij. Maar ik denk dat veel mensen dit herkennen en dat ze soms best even terug willen om dingen weer te veranderen naar oude toestanden. Leermomenten zijn het destemeer.

# Wat zou je willen vragen aan de volgende FOK!ker van de week?
- Zijn vriendschappen belangrijk in jouw leven? En wanneer is iemand in jouw ogen gezien een ware vriend?

# Welke vijf FOK!kers wil je ook wel eens deze vragen zien invullen?
- Dizer, Jump, S-F, Biogarde, Snopprinses!

Leve de mod en FA kroew

# Met welke FOK!ker wil je op het Boelijstje staan?
Ik ga even heel suf zijn, want de enige waarmee ik daarop wil staan en volgens mij ook al sta is mijn vriendin: Merel1808 ;-)

# Wil je nog wat kwijt?
- Ik wil graag mijn ouders bedanken, al mijn vrienden, opa’s, oma’s, vrienden die mij door het leven gesteund hebben en graag dood willen hebben. Ik wil graag mstr even zeggen dat hij een trein mag koppen want hij moet dit wel even in ‘context’ lezen hoor. Graag Martijn & Nolius een veer in hun reet steken met die puike FOK!radio uitzendingen. Verder alle PUB’ers die mij graag een hart onder de riem steken met de zware taak dat subje te modden en verder al mijn lieve FOK! Vriendjes. Hmm, wie ben ik nou vergeten.

Nou, eigenlijk niets denk.

Dawast!