[Actie] Win fototassen van Lowepro!

In samenwerking met Lowepro heeft FOK! een speciale actie waarbij je erg mooie prijzen kan winnen! 

Lowepro, bekend om haar zeer duurzame, betrouwbare en innovatieve cameratassen is al sinds 1967 het meest toonaangevende merk als het gaat om draagoplossingen voor foto- en videocamera’s.

Iedere maand is het weer een pittige keuze om uit het assortiment van zo’n 160 Lowepro-tassen de nieuwe tas van de maand te kiezen. Deze tas van de maand is dan een maand lang verkrijgbaar met een flinke korting op de aanschafprijs!

Daarom wil Lowepro de hulp van de leden van FOK! inschakelen! In samenwerking met Lowepro willen wij van jou graag weten welke tas jij graag ziet verschijnen als de tas van de maand op Lowepromotion.nl!

Stem daarom op één van de drie tassen in het actietopic en maak bovendien kans om de tas van je keuze te winnen!  Onder de deelnemers verloten we sowieso een Lowepro Slingshot 100 AW, Lowepro Fastpack 200 en Lowepro Flipside 200. Deze tassen hebben ieder hun unieke eigenschappen, maar komen qua capaciteit ongeveer overeen. Iedere tas geeft namelijk ten minste ruimte aan een DSLR-camera met aangekoppeld compact zoomobjectief, twee compacte extra lenzen, een flitser en accessoires.

Geef dus jouw voorkeur voor een tas van de maand en maak kans op mooie prijzen! Klik hier om naar het bijbehorende actietopic in het fotografie subforum te gaan!