Updates aan de Frontpage

De afgelopen weken heb je links en rechts al veranderingen plaats kunnen zien vinden op FOK!. Aan de kant van het forum zijn al enkele malen updates van de software toegevoegd, de Wereldbekermanager draait alweer een paar weken en stilletjes knutselen we nog steeds aan de frontpage om deze steeds een stukje beter te krijgen.

Zojuist is de subpagina voor het nieuws vervangen door een aangepaste, vernieuwde, versie. In plaats van de headlines (die je nog steeds in het menu onder Overzicht headlines kunt vinden), vind je er nu een verzameling van het nieuws op FOK!

Naast inleidingen naar de recenste nieuwsberichten vind je ook een zoekvenstertje en de mogelijkheid het nieuws van een bepaalde dag nog eens op te zoeken in het archief. Daarnaast kun je snel even een blik werpen op de topictitels van het Nieuws en Achtergronden forum.

Naast deze nieuwe nieuwsindex, die vanaf nu ook op nieuws.fok.nl te vinden is, kun je weer stemmen op de polls. Voorop de FP staat er ééntje, en op de nieuwsindex vind je een nieuwsgerelateerde poll. Verder kun je wat dieper in de muziek duiken op muziek.fok.nl, wat net als bij het nieuws een kleine verzamelpagina is.

En binnenkort...
Binnenkort kun je een gloednieuw modsysteem verwachten. Dit systeem zal geen gedoe meer zijn met punten en scores, maar 'gewoon' de reacties indelen in niveaus. Iedere geregistreerde en ingelogde FOK!ker kan dan zelf instellen welke niveaus wel en niet getoond moeten worden, en zo kun je voor jezelf de vervelende reacties verbergen. Dit systeem hopen we binnen een paar weken in gebruik te kunnen nemen.

Mocht je na het rondneuzen ineens ideeën krijgen die we op de FP of elders op FOK! kunnen doorvoeren, geef die dan door via het development forum. Elk goed idee is van harte welkom!