Extra Prijs DTM Race Driver Prijsvraag

Extra Prijs!
Namens JP Art mogen wij aan de prijsvraag van deze week, waarin je kans maakt op 1 van de drie DTM Race Driver Games, een extra prijs toevoegen. En wat voor een prijs! Een schitterende DTM Litho! En nee, dit is geen 1 april grap.



Dit is een speciale litho op canvasdoek van 40 x 60 cm, waarvan er maar 10 vervaardigd zijn. De litho heeft een waarde van 75,00 euro.

Over JP Art
Als telg uit een kunstzinnige familie begon Johan Pluister begin jaren '80 met de Art van airbrushen. Zijn eerste airbrush werken hadden als onderwerp stillevens en dier(en) portretten.

Johan als echte formule 1 fan begon zich meer en meer toe te leggen op het airbrushen van formule 1 coureurs en hun bolides. Eerst nog met behulp van maskeerfilm, begon Johan zich in een later stadium toe te leggen op het werken uit de vrije hand (z.g. free-hand) en creëerde daarmee een eigen stijl.

Dat dit aansloeg bleek uit het feit dat Johan van allerlei Nederlandse coureurs en teams verzoeken kreeg om speciale airbrushes van hun bolides te maken.

De afgelopen jaren heeft Johan diverse demonstraties op belangrijke autosportbeurzen gegeven, onder andere op de jaarlijkse beurs "Speed & Design" te Utrecht. In opdracht van het blad F1 Racing en de autosalon in Brussel heeft Johan van verschillende autocoureurs, waaronder Patrick
Huisman, Pedro Diniz, Cristian Albertsen en Jan Lammers, schitterende airbrush schilderijen gemaakt.



Voor meer informatie kijk op de website van JP Art.

Rede te meer om mee te doen met de Fok! Prijsvraag van deze week.