Beautynieuws November 2003

In dit gedeelte van het Beautynieuws willen we je tips geven om er zelf oogverblindend uit te zien tijdens de feestdagen, en sluiten we af met twee leuke linkjes die je niet mag missen!

Feestelijk haar?
Als je haar maar goed zit....en liefst een beetje feestelijk natuurlijk. Om echt eens helemaal anders aan het kerstdiner te verschijnen, kan je groots uitpakken met glimmende haarspelden of grote bloemen (die trouwens ook leuk als corsage om je pols te dragen zijn!). Wil je iets minder opvallen, kun je ook stijlvolle zwarte haarspelden met een paar glimmende steentjes, of speldjes met rode roosjes gebruiken. Heb je zulk lang haar dat je een knotje in kan, dan zijn de "knotjeshouders" die je met een speld vastzet door de knot heen, heel leuk. Alle accessoires op onderstaande foto zijn verkrijgbaar via Zenner.


Ook zonder accessoires kun je wat aparts doen met je haar. Kies bijvoorbeeld voor een nieuw kleurtje uit de Live AvantGarde Fashion Collectie, een kleurlijn die is gebaseerd op de heersende trends op de catwalk. Wil je je haar laten glanzen? Gebruik dan de Metallic Shine Gel van Junior Power Styling of de Silk Effect Style & Shine spray van Gliss Kur. De eerstgenoemde is een gel met kleine metallic deeltjes, de spray van Gliss Kur verstevigt je haar en laat het glanzen, door de toevoeging van glansdeeltjes. Ben je tenslotte op zoek naar een extreem verstevigende gel, die je haar alle kanten op kan zetten, dan is de Hair Glue van Junior Power Styling een aanrader. De naam zegt het al, het is net lijm zo sterk!


Make-up om te stralen!
Natuurlijk wil je er tijdens de feestdagen op je paas...uhm...kerstbest uitzien. Veel fabrikanten brengen in deze periode producten op de markt die slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn, vaak luxe verpakt en echte must-haves. Het meeste ligt nu al in de winkels!

Een mooie make-up begint bij de basis: je huid. Een goede verzorging is erg belangrijk om te voorkomen dat je huid vroegtijdig veroudert, of er vaal uit gaat zien. Als basis voor een egale huid kun je heel goed een foundation gebruiken, de moderne varianten van tegenwoordig verstikken je huid echt niet, en er zijn zelfs varianten die speciaal geschikt zijn voor een vette huid! Oh, en 's avonds natuurlijk niet vergeten je make-up weer te verwijderen hè?

Van links naar rechts: Dr van der Hoog giftsets in roze (droge/zeer droge huid) en blauw (normale/gemengde huid) met daarin een tube masker, scrub-gel-of-crème en een haarband, José Eisenberg Trio-Moleculair Anti Age Treatment, Rituals Wipe Out reinigende make-up doekjes.


Lavera glitterroller, Max Factor Hyper Smooth foundation, Estée Lauder Ideal Matte Refinishing Make-up SPF8, Clinique Claryfying Powder Make-up (speciaal geschikt voor vette/onzuivere huid), Lancôme Blush Focus en La Palette (het pronkstuk uit de feestlijn, met oogmake-up, lipstick en lipgloss), het toilettasje is van Silly Gifts.

Geen zin in een uitgebreide make-up? Kies er dan voor om alleen je ogen of je lippen op te maken. Ook dan kun je er, zonder dat het veel tijd kost, heel feestelijk en verzorgd uitzien.

Rondom diverse mascara's, met de klok mee: Dr Hauschka (natuurzuiver, zeer goed geschikt voor gevoelige ogen), Clinique High Impact Mascara, Lancaster Infinite Glamour Lengthening Defining Mascara, Maybelline Great Lash Blackest Black, Max Factor More Lashes.
oogschaduw, bovenste rij van links naar rechts: Dr Hauschka Eyeshadow Duo, Max Factor, Etos Eyeglamour.
onderste rij: Revlon Eyeglide Shimmer Shadow (in handige "pen"verpakking), Max Factor, Lancôme Color Focus (Antic Gold) en Color Dose Yeux (Air de Plume) in een leuk tubetje.



Linksonderin: Max Factor Lipfinity en Lipfinity Reflections (met glansdeeltjes): De kleur en de topcoat worden apart van elkaar aangebracht, voor een langhoudbare kleur die je lippen niet uitdroogt.
Bovenin: lipgloss van Lavera en Etos Glossglamour
rechtsonderin: lipsticks Lancôme Rouge Attraction (Coquelicot Toujours), Etos Lipglamour, Boots No7 Luscious Lip Colour (Chintz) en Maybelline Forever Lipcolor (langhoudbaar, in 8 trendy kleuren).


En zit je dit jaar, als man zijnde, helemaal alleen onder de kerstboom? Ben je al tijden op zoek naar een leuke vriendin, maar wil het maar niet vlotten? Kijk dan eens op www.axe.nl. Je krijgt hier de beste versiertips, en maakt daarnaast (als je een AXE product hebt gekocht) ook nog eens kans op verschillende prijzen (de hoofdprijs is maar liefst 10.000 euro!).

Zoek je je grote liefde liever via MSN? Zorg dan dat je in stijl gekleed bent in de kledinglijn die MSN onlangs introduceerde. Ook heel leuk om cadeau te doen aan iemand die helemaal "in to MSN" is natuurlijk!


Vanwege de zeer grote hoeveelheid producten, was het helaas niet mogelijk de verkoopprijzen te vermelden. Heb je hier echter vragen over, of wil je iets anders weten over de producten in dit Beautynieuws, mail me dan gerust even via pluisje@fok.nl. Volgende maand hebben we nog wat last-minute cadeautips, en een heleboel producten om weer een beetje te herstellen en bij te komen van de hectiche feestdagen. Tot dan!