Game Review: Pac Man World 2


Levensduur

Hoewel het spel misschien een tikje makkelijk is voor ervaren platform spelers heeft het een aantal uitdagingen die er voor zorgen dat je terug blijft komen om te spelen. Een daarvan (en meteen ook de belangrijkste) is de mogelijkheid tot het unlocken van spellen in de arcadehal in Pac-Man's dorp! Alle oude orginele Pac-Man spellen (PacMan (1980), Ms Pacman (1981), PacMania (1988), PacAttack (1993) en een heleboel 'nieuwe' 3D versies van Pac-Man velden) kunnen worden gekocht met munten die je verzamelt tijdens het spelen van het normale spel. Daarnaast is er nog een Pac-Man museum te vinden in het dorp en een juke-box met gamemuziek en ook daarvoor moeten munten worden betaald.

Voor wie nostalgisch wordt bij het horen van deze oude Pac-Man titels is dit spel dan ook absoluut een aanrader. Als je zelf platformspellen leuk vindt en kinderen hebt die van spelletjes houden dan is dit spel ook een absolute topper, want het is eerlijk waar geschikt voor jong en oud!

Conclusie

Pac-Man World 2 is te omschrijven als een leuke platformer die met name voor jeugdige spelers en de onervaren platformspelers erg is aan te raden. Ben je, net als ik, een fan van oldskool gaming, dan is dit spel met name door de aanwezigheid van de orginele Arcadespellen een absolute must! Het is niet het beste spel ooit, maar zeer zeker leuk genoeg om de nodige avonden te spelen. Dit spel krijgt van mij een mooie 7.7!

Pac-Man World 2
PluspuntenMinpunten
  • Bevat oude PacMan games
  • Ook leuk voor jongere spelers
  • Mooie vrolijke kleurige werelden
  • Camerabewegingen soms vervelend
  • Sommige levels zijn frustrerend
  • Diepte inschatten soms moeilijk
  • Grafisch
    Geluid
    Speelbaarheid
    Levensduur
    Eindscore7.7
    MediumPS2
    DeveloperNamco
    PublisherSCEE
    Officiële sitePac-Man World 2