Seksspeeltjes in het supermarktschap, is dat een goed plan?

Sinds afgelopen week zijn twee supermarkten in Groningen voor drie maanden een samenwerking met Easy Toys aangegaan. Naast de pruimen en bananen zijn er nu ook seksspeeltjes te koop. Is dat een goed plan?

Seksspeeltjes (@gwen-mamanoleas on Unsplash)
Seksspeeltjes (@gwen-mamanoleas on Unsplash)

De eigenaar van twee Jumbo supermarkten in Groningen is een samenwerking aangegaan met de erotische webwinkel EasyToys. In de supermarkten zijn opvallende displays in de herkenbare roze kleur van EasyToys geplaatst. Volgens EasyToys is dit een pilotproject van drie maanden.

Eric Idema, CEO van EasyToys, is verheugd over de samenwerking: "Al geruime tijd werken we aan het doorbreken van het taboe rondom seksspeeltjes. Dat onze producten nu zelfs in supermarkten worden verkocht, is een enorme stap in de goede richting."

De producten van EasyToys liggen in hun normale verpakkingen in de winkels. Idema benadrukt dat deze verpakkingen keurig zijn ontworpen en geen aanstoot geven. "We waarderen het dat de Maripaan Groep ervoor heeft gekozen om de producten niet te verbergen, maar juist goed zichtbaar neer te zetten."

949 stemmen , laatste: 22-10-2023, 15:39