FOK! Wat een weer: buien, later droog

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend komt er in het oosten en zuidoosten eerst nog een enkele bui voor. Verder zijn er perioden met zon. De wind is westelijk en overwegend matig, in het noordelijk kustgebied eerst nog vrij krachtig.

Vanmiddag zijn er zonnige perioden en blijft het droog. De temperatuur loopt op naar ca. 11°C op de Wadden tot 16°C in het zuiden. De wind draait van west naar zuidwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.

Vanavond komen er van het westen uit wolkenvelden binnendrijven. Tegen middernacht is er langs de noordwestkust wat motregen mogelijk, verder blijft het droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, langs de noordwestkust geleidelijk krachtig, windkracht 6.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog, alleen in het westen en noorden kan soms wat lichte regen of motregen vallen. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig.

Tot morgen!

                   

Mooie kleuren boven Erm tijdens zonsondergang (Foto: Oppiedoppie)
Mooie kleuren boven Erm tijdens zonsondergang (Foto: Oppiedoppie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.