FOK! Wat een weer: droog, later regen

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het op de meeste plaatsen droog. Alleen in het uiterste oosten en zuidoosten kan er aan het begin van de ochtend nog wat regen vallen. Verder zijn er perioden met zon. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig, aan zee vrij krachtig. In het Waddengebied staat een krachtige wind, windkracht 6.

Vanmiddag is er eerst zon, maar er komt in de loop van de middag meer bewolking. Het blijft nog droog. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 16°C aan de noordwestkust tot lokaal 21°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

Vanavond is het bewolkt. In het zuidoosten en oosten regent het van tijd tot tijd. In de rest van het land blijft het droog. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

Komende nacht kan het in het zuidoosten nog licht regenen. Elders blijft het droog. Plaatselijk zou er mist kunnen vormen. De minimumtemperatuur komt uit rond 10°C. Er staat weinig wind boven land. Langs de kust is de wind matig en komt uit het zuiden.

Tot morgen!

                   

De zon deed afgelopen week ook zijn best, net als gister in Nederland (Foto: Professionele-idioot)
De zon deed afgelopen week ook zijn best, net als gister in Nederland (Foto: Professionele-idioot)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.