Twee doden door botsing bij Azewijn

Bij een ernstig ongeval waar twee auto's bij waren betrokken bij Azewijn zijn zondagmiddag twee personen om het leven gekomen. De weg is volledig afgesloten vanwege het onderzoek dat de politie is gestart.

Het dodelijk ongeval gebeurde rond 16.00 uur op de Meilandsedijk, de N816 tussen 's-Heerenberg en Azewijn. De hulpdiensten kwamen met meerdere brandweerwagens, ambulances en politievoertuigen ter plaatse. Ook werden er twee traumahelikopters opgeroepen. Twee inzittenden zijn ter plekke aan hun verwondingen overleden, een derde persoon is nagekeken door het ambulancepersoneel.
 
De weg is volledig afgesloten en de politie is begonnen aan een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Ook de identiteit van de betrokkenen wordt onderzocht.
 
Meer fatale ongelukken in de Achterhoek
Dit weekend hebben er meerdere ongelukken met dodelijke afloop plaatsgevonden. Zaterdagochtend is een 82-jarige man uit Borculo overleden na een eenzijdig ongeluk tussen Groenlo en Ruurlo.
 
Afgelopen zondagochtend was er dode te betreuren bij een ongeval bij Aalten. Hierbij kwam een 36-jarige man uit Aalten om het leven bij een eenzijdige botsing in het buitengebied.