FOK! Wat een weer: hier en daar een buitje

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is er eerst kans op enkele bui. Aan het einde van de ochtend gaat het in het westen regenen. Verder is het bewolkt, alleen in het noordoosten kan de zon eerst nog even te zien zijn. De wind draait van zuid naar zuidwest en is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer soms vrij krachtig.

Vanmiddag regent het op veel plaatsen. In de tweede helft van de middag wordt het in het westen vrijwel droog. Het is bewolkt. Het blijft zacht, lokaal zeer zacht, met maximumtemperaturen tussen 11°C in het westen en 14°C in het (zuid)oosten. De wind draait naar west en is matig, langs de kust vrij krachtig.

Vanavond wordt het op de meeste plaatsen droog, al blijft er in het zuiden en midden een lichte bui mogelijk. De westenwind neemt in kracht af.

Komende nacht valt er in het zuiden en midden een enkele bui. Het koelt af naar 9°C in het zuiden tot 6°C in het noorden. De wind waait landinwaarts uit het zuidwesten, langs de kust uit het west tot noordwesten en is zwak tot matig.

Tot morgen!

                   

Het was gister grijs en regenachtig, ook in Sonsbeek te Arnhem (Foto: _UserName_)
regen maar ook droge perioden ((Archief)foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.