Uitslag Heracles Almelo - Feyenoord

Feyenoord heeft in de Eredivisie een makkelijke zege geboekt op Heracles Almelo. Het won de wedstrijd 0-4.

Als Heracles al hoopte op een schokeffect na het ontslag van trainer John Lammers afgelopen dinsdag was die snel vervlogen want al binnen vijf minuten kwamen de bezoekers op voorsprong. Stengs maakte de openingstreffer. Diezelfde Stengs zorgde op aangeven van Hartman ook voor de 0-2. Heracles wist daar in de eerste helft nauwelijks iets tegenover te zetten.

Vlak na rust zorgde Geertruida voor de 0-3 door een door Hancko doorgekopte corner binnen te werken en Timber zorgde even later voor de 0-4. Feyenoord had een simpele middag en het was aan keeper Brouwer te danken dat de score uiteindelijk niet nog verder opliep.