Uitslag FC Utrecht - RKC

FC Utrecht heeft in de laatste thuiswedstrijd in 2023 gelijkgespeeld tegen RKC. In de Galgenwaard werd het 1-1.

FC Utrecht kwam net voor het half uur verdiend op voorsprong tegen RKC. Victor Jensen profiteerde van een foutje van Julian Lelieveld. De Waalwijkers konden daar weinig tegenover stellen, maar bij rust was het toch gelijk. Op slag van rust kreeg RKC een strafschop na hands van Mats Seuntjens. In eerste instantie werd de strafschop gekeerd door Vasilios Barkas, alleen was de Griekse doelman te vroeg van zijn lijn af en moest de penalty worden overgenomen. Na tien minuten werd die strafschop eindelijk genomen, doordat er verschillende dingen op het veld werden gegooid, en ditmaal schoot Michel Kramer wel raak vanaf elf meter.

In de tweede helft was het erg rommelig aan beide kanten en was er van goed voetbal geen sprake en zou het eindelijk 1-1 blijven in Utrecht. Marouan Azarkan viel tien minuten voor tijd uit met een op het oog een zware blessure aan het hoofd.