Uitslag Go Ahead Eagles - FC Utrecht

Go Ahead Eagles heeft zondag voor de tweede keer op rij een thuisduel verloren. Tegen FC Utrecht werd het 0-2 en door de zege stijgt de ploeg van Ron Jans naar de dertiende plaats.

FC Utrecht is onder Ron Jans aan een goede reeks bezig. Ook tegen Go Ahead Eagles werd er niet verloren, waardoor het met de beker meegerekend nu acht wedstrijden ongeslagen is. Binnen het half uur stond Utrecht met 0-2 voor. Vroeg in de wedstrijd zette Victor Jensen Utrecht op voorsprong op aangeven van Athmane Boussaid. Een kwartier na de openingsgoal maakte Bart Ramselaar de 0-2, zijn eerste doelpunt sinds acht maanden.

Go Ahead Eagles stelde teleur in de eerste helft, maar kwam na rust beter voor de dag. De thuisploeg kreeg meerdere kansen op de aansluitingstreffer, maar de aanvallers waren niet scherp voor het doel. Zodoende verloor het thuis voor de tweede keer op rij en blijft Go Ahead Eagles op de zesde plaats staan in de eredivisie. FC Utrecht stijgt door de zege naar plaats dertien.