Uitslag FC Utrecht - AZ

AZ heeft in de Eredivisie niet kunnen profiteren van het puntverlies van Feyenoord. Tegen FC Utrecht kwam het niet verder dan 1-1.

AZ had in de eerste helft de beste kansen, vooral dankzij de snelle Poku. Al na een paar minuten testte hij keeper Barkas. Vlak voor rust kwamen de bezoekers uiteindelijk op voorsprong toen Pavlidis scoorde uit een voorzet van Møller Wolfe.

Na rust was het spelbeeld omgedraaid en was het Utrecht dat de betere was. Dit resulteerde al snel in een doelpunt toen keeper Ryan een schot van Boussaid niet klemvast had en Jensen kon profiteren. Ook in de rest van de tweede helft waren de kansen voor Utrecht, waarvan de grootste was voor Seuntjens toen hij de bal in de zestien vrij voor zijn voeten kreeg. Gescoord werd er echter niet meer.

FC Utrecht

1 - 1

AZ

49' Jensen    40' Pavlidis

Gele kaart: , Möller Wolfe, (AZ)

Stadion: De Galgenwaard, Utrecht
Toeschouwers: 18.267
Arbiter: Blank