FOK! Wat een weer: vorst is aanstaande

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is er in het noordelijk kustgebied een enkele bui. In het zuiden valt plaatselijk regen. In het zuiden is het overwegend bewolkt, in het noorden is de zon af en toe te zien. Boven land is er weinig wind, aan de kust is de wind matig en komt uit een overwegend oostelijke richting.

Vanmiddag is het op de meeste plaatsen bewolkt en in de zuidelijke helft valt er af en toe regen. In het noorden is het droog en is soms nog even de zon te zien. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit oost tot noordoost en is zwak tot matig.

Vanavond valt in het (uiterste) zuiden af en toe regen. Boven land is er weinig wind, aan de kust is de wind matig uit een oost tot noordoostelijke richting.

Komende nacht valt in het zuidwesten mogelijk af en toe regen. Plaatselijk ontstaat mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 6°C in het zuidwesten en -2°C plaatselijk in het oosten en noordoosten. Er is weinig wind, op de Wadden staat een matige wind uit het noorden.

Tot morgen! 

                   

 Prachtige beelden van de Cranenweyer in Kerkrade. (Foto: Luuntje)
Prachtige beeld van de Cranenweyer in Kerkrade. (Foto: Luuntje) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.