Uitslag PSV - Fortuna Sittard

PSV is na negen competitiewedstrijden nog altijd foutloos. In de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard werd eenvoudig met 3-1 gewonnen.

PSV leek na elf minuten op voorsprong te komen nadat aanvoerder Luuk de Jong een rebound binnen werkte, maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege hands van de spits. Vrij snel daarna kwam de thuisploeg alsnog op voorsprong via Guus Til.

Tien minuten in de tweede helft verdubbelde André Ramalho de score. De Braziliaanse verdediger kopte uit een corner van Joey Veerman raak. Een kwartier voor het einde werd het 3-0. Een schot van Johan Bakayoko werd van richting veranderd en belande in de goal. In blessuretijd deed Fortuna Sittard nog wat terug door een strafschop raak te schieten.