Laatst kans! FHF Kerstpakkettenactie

Kerstpakkettenactie 2023
Kerstpakkettenactie 2023 by Superkimmi en Kapiteiniglo

De dagen worden korter, de nachten worden langer, de verwarming gaat vaker aan en de knip loopt leeg. Users Superkimi en Kapiteiniglo laten de FOK!kers niet in de kou zitten en organiseren daarom, net als vorig jaar de kerstpakkettenactie in het forum Fokkers helpen Fokkers.

Wat is de kerstpakkettenactie?
Mensen kunnen zichzelf opgeven als gever, shopper of ontvanger van een kerstpakket door middel van het sturen van een mail of het invullen van een formulier. De shoppers gaan aan de slag voor de ontvangers en met kerst hebben de ontvangers een prachtig kerstpakket. Voor FOK!kers, door FOK!kers.

Ontvangers
Zit jij er financieel krap bij, heb je een moeilijk jaar achter de rug en kan je zo tegen het eind van het jaar wel wat leuks gebruiken, schroom dan niet, geef je op als ontvanger! Dit kan ook anoniem als dat jouw voorkeur geniet. En weet dat je niet de enige bent, armoede komt steeds meer en vaker voor. Je mag jezelf wat gunnen. Je aanmelden kan via een formulier dat in de OP staat van het kerstpakkettenactietopic.

Update voor de ontvangers:
Je kan nu ook aangeven of jouw situatie doorgegeven mag worden aan de gever, heb je je al aangemeld, en heb je de antwoorden naar jezelf gestuurd? Dan kan je op de link klikken. Waarschijnlijk werkt het ook gewoon om op de link in de OP te klikken, als je computer het heeft opgeslagen. Zo niet mag een dm naar kapiteiniglo en/of superkimmi sturen ook, met daarin of je gever de reden mag weten van het opgeven.Heb je je nog niet als ontvanger gemeld? Gewoon doen! Er is altijd plek voor ontvangers.

Shoppers
Dit zijn de mensen die een (gepersonaliseerd) kerstpakket samenstellen aan de hand van een ingevulde vragenlijst door de ontvanger. Wat is er nu leuker dan een ander een mooie kerst wensen op deze manier? Elk jaar struinen tientallen FOK!kers stad en land af om het mooiste kerstpakket samen te stellen. Misschien wel voor jou! Of door jou ....

Gevers
Wellicht denk je na het lezen, "ik wil mijn mede-FOK!kers helpen maar heb helemaal geen tijd om iets samen te stellen". Dan kan je je opgeven als gever of donateur en word je gekoppeld aan een shopper zodat de shopper met (onder andere) jouw donatie kan shoppen. Dit heb ik vorig jaar zelf ook gedaan, het was erg leuk om de vooruitgang van het kerstpakket te volgen!

Wil je meer weten over de kerstpakkettenactie en je aanmelden als ontvanger, shopper of gever? Dat kan hier!