Uitslag RKC Waalwijk - FC Twente

FC Twente heeft in de Eredivisie zijn eerste puntverlies van dit seizoen geleden. Tegen RKC Waalwijk leed het door een late treffer een 1-0 nederlaag.

In de eerste helft was Twente de bovenliggende partij en kreeg het ook diverse kansen om op voorsprong te komen. Zo belandde een vrije trap van Vlap op de lat en trof een inzet van Steijn de paal. Aan de andere kant was RKC dichtbij een goal maar een kopbal van Van den Buijs ging net naast.

In de tweede helft zocht de thuisploeg wat meer de aanval en dit resulteerde ook in meer mogelijkheden. Kramer en Niemeijer waren dichtbij een goal maar keeper Unnerstal stond in de weg. Vlak voor tijd was het alsnog raak toen Stevanovic de 1-0 maakte. Na een korte onderbreking omdat er wat bekertjes op het veld waren beland werd in de resterende minuten niet meer gescoord.