Uitslag PEC Zwolle - AZ

AZ heeft ook na vijf wedstrijden nog het maximum van de punten. In de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle won de ploeg van Pascal Jansen eenvoudig met 0-3.

AZ verloor doordeweeks nog in de Conference League met 4-3 nadat het bij rust nog met 0-3 voorstond. Maar tegen PEC Zwolle pakte de ploeg uit Alkmaar weer de draad op en kwam al vroeg op voorsprong in Zwolle. Mayckel Lahdo zorgde na dertien minuut voor het openingsdoelpunt.

Na rust liep AZ uit naar een 0-3 overwinning. Myron van Brederode was de maker van het tweede doelpunt nadat zijn inzet werd veranderd door Bram van Polen. Vangelis Pavlidis zorgde in de negentigste minuut voor de 0-3. De Griek werd bediend door Ibrahim Sadiq en schoot vervolgens raak.