Uitslag Heracles - FC Utrecht

FC Utrecht heeft eindelijk de overwinning van het seizoen te pakken. Onder leiding van de nieuwe trainer Ron Jans wist de ploeg met 1-3 te winnen van Heracles Almelo.

FC Utrecht had de eerste vier wedstrijden allemaal verloren in de eredivisie en dat betekende het ontslag van Michael Silberbauer en werd Ron Jans aangesteld als de nieuwe trainer. En dat leverde in de eerste wedstrijd onder de nieuwe trainer direct het gewenste resultaat op. Bij rust stond FC Utrecht dankzij goals van Ole Romeny en Victor Jensen met 0-2 voor.

Na rust kwam Heracles via Abdenego Nankishi terug tot 1-2, maar in de blessuretijd van het duel zorgde Navajo Bakboord met een eigen doelpunt voor dat FC Utrecht de eerste overwinning van het seizoen pakte.