Uitslag RKC - PSV

PSV blijft foutloos in de eredivisie. Nadat het al de eerste twee competitiewedstrijd hadden gewonnen was de ploeg van Peter Bosz ditmaal te sterk voor RKC. In Waalwijk werd het 0-4.

Het was bepaald niet goed wat PSV liet zien in de eerste helft tegen RKC. Bij rust gingen de Eindhovenaren toch met een voorsprong de kleedkamer binnen dankzij een bekeken schot van Joey Veerman. De middenvelder kreeg de bal aangespeeld door Luuk de Jong, waarna met een schuiver de doelman van RKC op het verkeerde been zette.

In de tweede helft ging het een stuk makkelijker voor PSV. Via doelpunten van Noa Lang, De Jong en invaller Malik Tillman liep de ploeg van Peter Bosz uit naar een 0-4 overwinning.

PSV gaat door de zege aan de leiding in de eredivisie, terwijl RKC nog wacht op het eerste punt.