FOK! Wat een weer: hier en daar neerslag

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

Daar is dezelfde ik weer! In het noorden valt momenteel wat neerslag wat naar het zuidwesten trekt. Ook in het zuiden van Limburg valt wat neerslag deze ochtend. Vanuit het noordoosten komt een nieuw regengebiedje aan. De provincies Gelderland en Noord-Brabant ondervinden hier het minst last van, maar helemaal droog blijft het er niet. Vanmiddag wisselen zon en wolken zich af, in het noorden is de regenkans het grootst. Het wordt 12 graden bij een oostelijke tot noordoostelijke wind.

Vanavond breidt de regen zich vanuit het noorden uit, in de nacht naar vrijdag trekt een regengebied van oost naar west, de minimumtemperatuur ligt rond de 8 graden. Overdag kan ook nog een buitje vallen. Zaterdag is het dan zo ver, de 20 graden die al lang in de kaarten staat kan zomaar een feit worden, helaas is dat echter voor een dagje, zondag zakt de temperatuur aanzienlijk naar "slechts" 14 graden. Maar ja, dat is Nederland.

Tot morgen!

qltel was aan de wandel rondom Kleve in Duitsland. (Foto: qltel)
qltel was aan de wandel rondom Kleve in Duitsland. (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.