'Cadence of Hyrule krijgt deze week verrassingsrelease'

De volgende Zelda-titel komt mogelijk deze week al uit. De game die voluit Cadence of Hyrule - Crypt of the NecroDancer Featuring the Legend of Zelda getiteld is, zou een verrassingsrelease krijgen op 30 mei.

Dit blijkt uit de broncode van de website van Nintendo of America die aan de game gewijd is. Waar op de pagina zelf bij de release lente 2019 genoemd wordt, staat er in de broncode 30 mei 2019. Aankomende donderdag dus. De donderdag wordt vaker door Nintendo aangegrepen om games te releasen, al zegt dit natuurlijk weinig.

Cadence of Hyrule werd afgelopen maart aangekondigd. De game versmelt de wereld van The Legend of Zelda met de gameplay van Crypt of the NecroDancer. Dit betekent dat je op de maat van de muziek beweegt en vijanden te lijf gaat, met Link en Zelda als speelbare personages. De titel is in samenwerking met Nintendo ontwikkeld door Brace Yourself, het team achter Crypt of the NecroDancer. We hoeven in ieder geval niet lang te wachten om te zien of Cadence of Hyrule daadwerkelijk deze week nog uitkomt, exclusief voor Nintendo Switch.