Real Madrid met moeite langs Valencia

Real Madrid heeft zich goed hersteld na de nederlaag van vorige week (3-0 tegen Eibar). In het Estadio Santiago Bernabéu wonnen de Koninklijke met 2-0 van Valencia.

Tegen Valencia kwam Real na acht minuten vrij goedkoop op voorsprong. Daniel Wass wilde Dani Carvajals voorzet onderscheppen, maar kopte in eigen goal. Valencia had het daarna moeilijk, maar kwam in de tweede helft beter in het spel. Valencia kreeg dan ook enkele kansen op de gelijkmaker, maar Kevin Gameiro en Santi Mina wisten die niet te benutten.

Zeven minuten voor tijd besliste Lucas Vázquez het duel door de 2-0 te maken uit een tegenaanval. Door de overwinning staat Real nu vijfde met drie punten achterstand op Sevilla. De koploper speelt zondag tegen Alavés, de nummer vier in de stand Ook de nummers twee en drie van de ranglijst, Barcelona en Atlético Madrid, komen zondag in actie.