FC Groningen geeft Van Weert toestemming voor transfer

Tom van Weert heeft van FC Groningen toestemming gekregen om een transfer naar het buitenland af te ronden. De spits zou op weg zijn naar Denemarken.

Het Deense Ekstra Bladet meldt dat een overgang naar Aalborg BK in de maak is. Jannik Pohl, die nog een contract heeft tot de zomer van 2020, zou de omgekeerde weg bewandelen en aan de slag te gaan bij FC Groningen.

Algemeen directeur Hans Nijland gaat niet in op de mogelijke komst van Pohl en vertelt op de officiële clubwebsite: "Wat we wel kunnen bevestigen is dat Tom van Weert van ons toestemming heeft gekregen om een transfer naar het buitenland af te ronden. Als die er komt, biedt dat ons de financiële ruimte om ons in aanvallend opzicht nog te kunnen versterken. De komende dagen zal duidelijk worden welke kant het op gaat."

Komende vrijdag sluit om middernacht de transfermarkt. "Het belooft nog een drukke laatste transferweek te worden. Er zijn de nodige ontwikkelingen, maar op dit moment kunnen we nog geen volledige duidelijkheid verschaffen over mogelijke mutaties."