Blizzard overweegt announcer packs voor Starcraft II

De Starcraft II-triologie werd vorig jaar november al afgesloten met Legacy of the Void, maar Blizzard is nog lang niet klaar met het toevoegen van content aan de game. In een post op reddit deelde een anonieme gebruiker een enquête van Blizzard, waarbij onder andere de mening over announcer packs (stemmen die spelers waarschuwen over bepaalde gebeurtenissen tijdens het spel) aan de spelers wordt gevraagd.

De opties bestaan onder andere uit prominente Starcraft-personages zoals Raynor, Swann en Alarak, maar ook minder voor de hand liggende keuzes zoals de innkeeper uit Hearthstone, de orc Thrall uit Warcraft en bekend Starcraft-commentator Artosis. Voor de spelers die écht helemaal wat anders willen is er onder andere ook nog keuze uit acteur Morgan Freeman, rapper Snoop Dogg en Blizzard-ontwikkelaars David Kim en Dustin Browder.

Naast announcer packs wordt ook de mening gevraagd over chat emoticons van animator Charbot en verschillende skins voor units. Wanneer de ideeën ook werkelijkheid worden gaan de announcer packs en de units skins 4 dollar kosten, en de emoticons 3 dollar.

Announcerpack1
Blizzard overweegt announcer packs voor Starcraft II