FOK! Wat een weer: hetzelfde als gisteren

Gisteren was het zonnig. Het was overal droog en het was zeer warm met temperaturen die uiteen liepen van 27 graden aan de kust tot 32 graden in het zuiden van het land. De wind was zwak tot matig. Vandaar dat we het vandaag makkelijk hebben met het weerbericht, het is namelijk precies hetzelfde. Zonnig, droog, warm met temperaturen van 27 graden op de waddeneilanden tot 32 graden in het zuiden. De wind wordt zwak tot matig.

De verwachtingen voor morgen: Zonnig, droog, warm met temperaturen van 27 graden op de waddeneilanden tot 32 graden in het zuiden. De wind wordt zwak tot matig. Oh ja, en donderdag: Zonnig, droog, warm met temperaturen van 27 graden op de waddeneilanden tot 32 graden in het zuiden. De wind wordt zwak tot matig.

Vrijdag wordt het niet zonnig, droog, warm met temperaturen van 27 graden op de waddeneilanden tot 32 graden in het zuiden. het koelt dan flink af tot zo'n 20 graden. Maar dat lees je vrijdagmorgen wel.

Zon op 07:10
Zon onder 20:00
Zonkracht

4 / 2

Nederland
 

De houtvoorraad van Rewimo en qltel moest nodig worden aangevuld. (Foto: qltel)
De houtvoorraad van Rewimo en qltel moest nodig worden aangevuld. (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1918 Treinramp bij Weesp door zware regenval waarbij de spoordijk bij de brug over het Merwedekanaal bij Weesp ondermijnd is. Een passagierstrein uit het oosten naar Amsterdam glijdt met rails en al van de dijk. Er zijn 41 doden en 42 gewonden.
1936 Voor de tweede maal wordt Loen, Noorwegen, getroffen door een tsunami nadat een enorm rotsblok in een meer is gevallen. Er vallen 74 doden.
1944 Amerikaanse bommenwerpers bombarderen het concentratiekamp Auschwitz in Polen. Ook vertrekt de laatste trein uit Kamp Westerbork.
1956 IBM lanceerde de eerste harde schijf voor dataopslag: de RAMAC
1959 De Russische Loena 2 is het eerste ruimtevaartuig dat een ander hemellichaam (de maan) bereikt.
1974 Gijzeling van de Franse Ambassade in Den Haag door leden van het Japanse Rode Leger.


Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.