Kim Kardashian krijgt 150 cadeaus van Kanye

Kanye West heeft zijn vrouw Kim Kardashian overladen met kerstcadeaus, 150 in totaal. Kim deelde filmpjes ervan op haar eigen website. Daarop is te zien dat Kim met alle kartonnen dozen een muur kon bouwen in de woning van haar zus Kourtney.

Kourtney's vriend Corey Gamble zegt in de video: ''De teller van het aantal cadeaus 'Voor Kim, van Kanye' staat op 150 en we zijn nog niet klaar." Kim mocht onder meer een bontjas uitpakken, een jurk van Louis Vuitton en een jumpsuit van Prada. Kim omschreef het treffend op haar eigen livestream: ''Hij stuurde zijn medewerker naar Italië en deed inkopen via Skype."

Terwijl de familie de cadeautjes uitpakte, draaide Kanyes nieuwe album op de achtergrond. ''Ik moet opschieten voor de baby wakker wordt'', zei de moeder van de pasgeboren Saint West. Voor alle aanwezigen was het niet moeilijk om de cadeaus van elkaar te onderscheiden, want alle pakjes voor Kim en Kanye waren in donker gekleurd papier verpakt, die van Kris Jenner waren rood en die van Khloé waren zilverkleurig.

Kims moeder Kris Jenner merkte op dat haar dochter erg verwend werd. ''Ik heb zes maanden niet voor mezelf kunnen shoppen'', reageerde Kim. ''En Kanye moet elke dag met me omgaan."

Kim Kardashian krijgt 150 cadeaus van Kanye
Kim Kardashian krijgt 150 cadeaus van Kanye (Foto: BuzzE)